Facebook Dating, den nya fiende Tinder, befinner sig genast nabar inom Spanien [2023]

Facebook Dating, den nya fiende Tinder, befinner sig genast nabar inom Spanien [2023]

Facebook-dating, Facebook-dejtingsapplikationen saso kommer att tavl med andra appar som Tinder, ar omedelbar atkomlig i Spanien. Foretaget mirake ledning utav jordyta Zuckerberg inneha officiellt meddelat sin ankomst till flera europeiska lander, varav det spanska nationella territoriet. Det bord namnas att Facebook Dating befinner sig DRM-skyddat, Sa att kan inte leka in monitor eller plocka skarmdumpar.

Darfor at vet njuta bruten saken da narvarand nya tjansten vara tvunge ni blott kika at att hava Facebook-appen uppdaterad, ehuru det inte befinner si ett applikation inom sig samt ick nar det huvudsakliga sociala natverket fristaende inte med ar ett del av saken dar. Dessutom befinner si det blott do som prenumererar kungen tjansten saso kan kika din image.

Hurda man aktiverar Facebook Dating

Vill hane aktivera facebook dejting ni vara tvunge komma nago foljetong kliv som befinner si mycket snabba och enkla, skada sasom vi kommer att skildra nedom odl att du ick har marklig osaker nar n astadkomme det:

Frams samt huvudsak vara tvunge n sla upp facebook-appen sam skrida till installningar, pro vilken du maste klicka villig ikonen stav tre horisontella rander.

Via att skapa det kommer ni att bege sig mot matsedel ino appen, darbort du kommer att betrakta hurda bland samtlig tillgangliga valmojlighe finns tandem, vilket utspela forsavit det valmojlighet som ni maste trycka pa, som framgar av harnast bild:

Nar n klickar villi par sta ett gangen ser ni att e valkomstfonster visas under rubriken «Hitta ett lov sasom passar dig«, ty ett skrif som indikerar att appen icke kommer att framkasta dig sta dina Facebook-vanner ino tva alternativt delge do forsavitt att ni ager vandrat med. Nedanfor denna skrif hittar du ett torftig tillsamman texten mirake ett gredelint bakgrund avstamp, vilket befinner si det n bord klicka gallande:

Postum att tillverka klickat gallande avstamp Du hittar nagon rad moment som leder dig mot att instruera dej forsavit dom olika standarderna for tjansten, bortsett fran att na en sida av vilken n kan konfigurera annorlunda installningar sta din imag, dar som vanlig do data som n ager lamnat i din Facebook konto kommer att visas men som du kan forvranga eller utrota odla att dom ick visas, med sidospar forut benamning samt alder.

Nar ni har konfigurerat denna aspekt kommer appen att fraga dej Vem vill ni kunn?, darbort du tvingas kora mellan kvinns, hanar samt allihopa. Pa det har satt kommer ni att vet lokalisera det lampligaste alternativet. Postum ditt votering samt accept itu anvandarvillkoren hittar n nago ny sporja: underben letar n postum. Detta kommer att traffas inom profilen till par, sam du kommer att klara av uts samtliga de alternativ som motsvarar dina onskemal, till exempel: kommunicera, vanskap, nagot informellt, stabilt omstandighet, sjalv foredrar att inte genmale.

Nasta steg i guiden forut Facebook Dating-installningar kommer att undran dig Aktivera lokationstjanster. Det ha behovs av appen darfor at indikera motion tatt dej. Efter att aga fortsatt kommer saken da att bedj dig att ge nodvandiga behorigheter pa din nalle samt saken dar kommer att framfora dej din placering.

Nar det har befinner sig tydligt ar det dags att ga vidar ladda inom underrattelse som ni tvingas roja hur resli ar du, underbe jobbar n ino, forsavitt n age baby, din utbildningsniva, din college, din hogskola, ditt institut, om ni roker, om n dricker, de tungomal n talar sam fotografi sasom ni vill begagna till slut kommer e sista rut upp darbort n kan avsyna din fakta alternativt klicka dig fortsattningsvi betyga.

Nar n inneha gjort det titta ni forsavit n vill aga nagon forhandsgranska din profil, odl att n kan andra den, vare sig det befinner sig somliga varden, komplettera en fot alternativ insatta nago signalement. A det ogonblicket behover n enkom avvakt villi att propa fran mannisko ino ditt block ska visas for de. Det befinner sig genomforbart att ingen kommer att visas sta de fortfarande, eftersom om ni inte bor inom stora grupper utav manniskor, befinner sig det ganska att otaliga it de dar annu ick age bildat e konto inom den narvarand tjansten, saso lanserades sta bara nagra dagar inom kort inom Spanien.

Hur herre anvander Facebook-par

Nar n har skapat din imag och borjat ta emot forslag hittar n en mekanik saso liknar saken dar allma dejtingsapplikationer. Nar nago framkomlig kandidat alternativt kandidat dyker opp stav dig kommer du att hava potential att formedla «som»Till din image vi att klicka villi hjartat eller X om ni inte digga det.

Inom sin image, bortsett fran att beskada deras upplysning och foton, kommer do att lotsa dig underrattelse forsavit de handelser och grupper som ni ager gemensamt, nagot sasom kan bista dig att lara dig mer ifall deras arom. Nar par personer gillar varandra visas en avisering gallande skarmen sam tillat dom att fluktuera mot ett chattlage dar det befinner sig genomforbar att dra igang nago pratstund igeno text eller a videosamtal.

N kan likas fortoja din parprofil a foda tillsamman dina bilder fran Facebook sam Instagram, vilket stoder dina mojliga «erovringar» att tillverka mer information forsavit dig. Gallande likadan satt later appen dej likas skapa ett serie flikar gallande din imag sasom svarar villig fragor forsavit de sjalv darfor at donera mer information mo andra manniskor.

I allmanhet ar det nagon dateringsapplikation sasom liknar Tinder eller andra saso inneha en liknande operation, aven om herre tvingas komma ihag att en av dess framsta styrkor befinner sig att behover icke installera e ovrigt dagordning, men det befinner si helt integrerat inom Facebook, vilket ar ett stor favor bade sta det stora antalet anvandare sasom kan begagna det sam forut det enkla faktumet att spara plat villig terminalen.

Vi maste kika framgangen tillsamman denna applikation samt om det faktiskt blir e valmojlighe till Tinder saso na malet ta intresset for odl manga folk saso portugal vacker flicka saken da ovannamnda appen inneha uppnatt, vilket befinner sig en av dom stora referenserna i varlden utav dejtingsapplikationer., sarskilt bland de yngsta. Just nu aterstar det enbart att avvakt villig att valkomna do.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *